Terug

Hart van de Waalsprong krijgt 2e supermarkt

15 april 2019

We creëren als ontwikkelcombinatie Hart van de Waalsprong een nieuw stadshart voor De Waalsprong in Nijmegen. Het centrumgebied Hart van de Waalsprong krijgt het eerste energieneutrale winkelcentrum van Nederland. AM en VanWonen zijn verheugd met de komst van discounter Aldi.

Uitgesproken, toekomstgericht en verbindend
Het plan Hart van de Waalsprong is eigentijds en passend bij Nijmegen. Het wordt een duurzame, bruisende stadswijk met een uitgesproken eigentijds karakter. Met grondgebonden (stads)woningen, koop- en huurappartementen en sociale huurwoningen is er ruimte voor diverse doelgroepen.

Multifunctionele wijk met centrumgebied
Het gebied van bijna zeven hectare bestaat uit 11.500 m² aan centrumfuncties en 450 woningen. De circa 235 koopwoningen en 215 huurwoningen, waarvan 100 sociale huur en 115 vrije sector huurwoningen, liggen verspreid in de wijk. De winkels liggen grotendeels aan het centrale plein. Mensen kunnen hier hun dagelijkse boodschappen doen, onder andere bij aanbieders van lokale producten. Daarnaast is er ruimte voor eigentijdse horeca. De opening van het winkelcentrum staat gepland voor 2021 en vanaf 2024 is de hele stadswijk opgeleverd.

Over Hart van de Waalsprong CV
Hart van de Waalsprong wordt ontwikkeld door een ontwikkelingscombinatie van gebieds- en vastgoedontwikkelaars AM en VanWonen. Kijk voor meer informatie over het project op www.hartvandewaalsprong.nl.

Deel dit artikel: