Terug

Nieuw VanWonen kantoor in het Groningse Ebbingekwartier

27 februari 2019

Op maandag 25 februari 2019 gaf de Groningse wethouder Roeland van der Schaaf symbolisch het startsein voor de bouw van de negende fase van het nieuwbouwproject Ebbingekwartier in Groningen. Op het voormalige Circus, Boden- en Gasterrein (CiBoGa) op de oude Groningse stadswal, ontwikkelen we 32 appartementen en bedrijfsruimte.

Bouwinvest gaat de appartementen en andere ruimten verhuren. Er komt onder andere een kinderopvang, maar ook krijgen wij hier zelf een eigen kantoorruimte. Aannemer Hesco is inmiddels gestart met de bouw. Naar verwachting wordt dit project begin 2020 opgeleverd.

Het Ebbingekwartier is voor ons vertrouwd terrein. Alfred Bolks, algemeen directeur: “Al jaren zijn wij nauw betrokken bij de herontwikkeling van dit historische stukje Groningen. We zijn daarom ook erg blij dat we ons nieuwe Groningse kantoor straks in deze wijk staat, op de hoek van het Boterdiep. Zo blijven we nauw betrokken bij dit gebied en zien we zelf hoe mensen hier samen hun nieuwe woonomgeving creëren.”

Deel dit artikel: