Terug

VanWonen verwelkomt eerste huurders

13 februari 2019

Vandaag werd de allereerste huurovereenkomst van het VanWonen Woningfonds getekend door Margot van Rijn-Malipaard en haar man Chiel van Rijn. Ze zien er enorm naar uit om dit voorjaar met hun kinderen in hun nieuwe huis in Nijmegen te gaan wonen.

Van ieder moment iets speciaals
Dat iedereen bij VanWonen kan wonen beaamt de familie Van Rijn-Malipaard. De woningcorporatie waar zij momenteel nog een woning huren, vroeg hen op zoek te gaan naar een andere woning. Dit om het zogenaamde ‘scheefwonen’ tegen te gaan. Maar hun financiële situatie maakte het lastig om een huis te kopen. Margot van Rijn-Malipaard: “Via Instagram volg ik een account van iemand die een huis bij VanWonen heeft gekocht. Daar zag ik de stappen die zij doorlopen. In het hele traject dat je als koper van een huis doorloopt, maakt VanWonen van ieder moment iets speciaals! Het voelt goed dat VanWonen huurders dezelfde beleving gunt.” Ze voegt er aan toe dat het hen een fantastisch gevoel geeft dat ze voor het eerst gehoord worden.

Nieuwe Buurt Zuiderveld
Op 15 december 2018 startten we met de inschrijving voor de verhuur van 19 vrije sector woningen in de Nieuwe Buurt Zuiderveld, de nieuwste buurt in de Waalsprong in Nijmegen. Naast de huurwoningen bestaat dit project ook uit 46 koopwoningen. Deze worden gerealiseerd door de
ontwikkelingscombinatie AM/VanWonen. De bouw is inmiddels gestart en de eerste woningen van het project worden naar verwachting begin mei 2019 opgeleverd.

Deel dit artikel: