Terug

Start bouw Thuis in Tersluis in Groningen feestelijk ingeluid

10 november 2018

Over ruim een jaar kunnen de eerste bewoners hun nieuwe ‘thuis’ gaan inrichten in Tersluis. De bouw van de eerste 23 woningen in deze nieuwste wijk van Meerstad (Groningen) is deze week gestart. En daar maakten wij natuurlijk een feestje van. Samen met onder andere de bewoners brachten wij een toost uit.  

Meerstad is een prachtig waterrijk woongebied aan de rand van de stad Groningen. De eerste 23 woningen worden op dit moment gebouwd door Geveke Bouw. Het gaat om rijwoningen, halfvrijstaande en vrijstaande woningen. Later komen daar nog drie vrijstaande woningen bij.

Jasja Scholten, verkoopmanager bij VanWonen: “Veel bewoners zijn al vanaf het allereerste begin betrokken bij de ontwikkeling van dit project. Ondanks dat het begin van het traject vrij veel tijd in beslag nam, zijn zij nog steeds erg enthousiast over hun toekomstige huis. Samen met de architect konden zij meedenken over de indeling van hun huis. Vrijwel alle huizen staan aan het water. Kwaliteit en duurzaamheid stonden centraal bij het ontwerp.”

De 23 woningen worden naar verwachting in het najaar van 2019 opgeleverd. Dan kan het woongenot voor de bewoners beginnen. 

Wilt u meer weten of hebt u belangstelling voor één van de woningen? Kijk dan op www.thuisintersluis.nl 

Deel dit artikel: