Feestelijke lancering van ons woningfonds

05 juni 2018

Nieuwsbericht

  Zwolle, 5 juni 2018 – Vandaag hebben wij op vastgoedbeurs Provada ons woningfonds gelanceerd. Daarmee willen we niet alleen koopwoningen bieden, maar ook huurwoningen.


Met het Woningfonds richten wij ons op de markt voor middendure huur. Het streven is om huurwoningen te ontwikkelen voor een groeiende groep mensen in het middensegment waar op dit moment onvoldoende aanbod voor is. Exploitatie en beheer houden we dan in eigen hand, waardoor we aanwezig blijven in de gebieden waar we werkzaam zijn. Wij willen woningen en leefomgevingen creëren waarin iedereen zich thuis voelt.
 
Mix
In het Woningfonds worden huurwoningen ondergebracht, te beginnen met woningen in het Kraanbolwerk in Zwolle. Daarna worden onder andere projecten in Groningen, Hengelo en Nijmegen verwacht. Bij ons vinden mensen altijd een thuis, of ze nu kopen of huren. Wij kijken naar het totale plaatje. Vanuit een visie op een gebied, in relatie tot de omgeving, creëren we leefomgevingen waarin iedereen zich thuis voelt en maken geen onderscheid in koop of huur. Wij gaan en staan altijd voor kwaliteit, van de woningen én de leefomgeving. We geloven in langdurige relaties met onze stakeholders en onze klanten.
 
Duurzaamheid in brede zin
We willen woningen en leefomgevingen realiseren voor een lange periode. Die met minimale aanpassingen ook in de verdere toekomst aan alle wensen en eisen voldoen. Duurzaamheid in de brede zin: in levensduur, met oog voor het klimaat (circulariteit, groen in de omgeving) maar ook sociale duurzaamheid door kansen te creëren voor iedereen.
 

Deel dit artikel: