Terug

Opening pand: een feest van warme belangstelling

08 december 2017

Wij kijken terug op een geweldige feestelijke opening van ons pand. Donderdag 7 december was een dag vol inspiratie, verrassingen en een overweldigende warme belangstelling van onze relaties. 

De burgemeester van Zwolle, de heer Henk Jan Meijer opende het pand officieel. Hij feliciteerde het team met dit prachtige unieke kantoorpand. 

David Hess van Kraaijvanger Architecten inspireerde ons met zijn nieuwe manier van kijken naar stedelijke ontwikkeling. David: "Dankzij de vele ontwikkelingen kunnen we functies binnen een stad weer met elkaar combineren in een 'verbonden stad'. 

Daan Noordeloos (Transavia) wist ons te boeien met zijn visie op klantbeleving. Klanten met een goed gevoel naar huis laten gaan vraagt om slimme keuzes. Via zijn illustraties over verloren koffers en een nekhernia legde hij uit dat we ons moeten focussen op wat écht belangrijk is voor die beleving. 

Jong talent uit Zwolle en Groningen zorgden met poëzie, spoken word en muziek voor sprankeling en afwisseling in het programma.

Veel belangstelling was er ook voor de rondleidingen door ons unieke Rietveldpand. Voor velen ging het pand pas echt leven na het horen van het verhaal.

Directeur Alfred Bolks kijkt met voldoening en trots terug op deze bijzondere dag: "Het is onze droom om echt van betekenis te zijn voor onze klanten en een begrip te worden in Noord en Oost-Nederland. Dat hebben we met deze dag nog eens extra kunnen benadrukken".

Deel dit artikel: