Team VanWonen flink uitgebreid

06 december 2017

Nieuwsbericht

Het team VanWonen is in korte tijd verdubbeld. Met de komst van ruim 15 nieuwe medewerkers zijn wij klaar om het verschil te maken als dé projectontwikkelaar van Noord- en Oost Nederland.  


Begin 2017 startte VanWonen als vastgoed- en gebiedsontwikkelaar in Noord- en Oost-Nederland door daar alle woningontwikkelingsposities van BAM-dochter AM over te nemen. Het toenmalige team had ook haar achtergrond in dat bedrijf. Al snel bestond de behoefte aan uitbreiding, om de groeiende ambitie te kunnen realiseren én de kansen in de markt te kunnen pakken. 
 

Expertise 
Inmiddels bestaat ons team uit 28 medewerkers met elk hun expertise op het gebied van gebieds,-en vastgoedontwikkeling en marketing & sales. Algemeen directeur Alfred Bolks, financieel directeur Chris Stam en manager marketing & sales Miranda Venekamp-Brandt geven leiding aan deze enthousiaste en ambitieuze groep mensen.
 

Teampresentatie
Het voltallige team wordt aanstaande donderdag 7 december gepresenteerd tijdens de feestelijke opening van ons kantoor aan de Willemsvaart 21 in Zwolle. Het enige kantoorpand ooit door Gerrit Rietveld ontworpen, is na een grondige restauratie en renovatie weer in ere hersteld. Een prachtige plek van waaruit wij het gedachtegoed van Rietveld verder voortzetten in De Nieuwe Stijl VanWonen. 

Deel dit artikel: