Terug

Contractondertekening energieneutraal nieuwbouwproject Apeldoorn op Provada door VanWonen

06 juni 2017

Zwolle, 31 mei 2017 - Vastgoedontwikkelaar VanWonen en de gemeente Apeldoorn hebben op de Provada hun handtekening gezet onder het koopcontract van nieuwbouwproject Sporenveld in Apeldoorn. De overeenkomst werd ondertekend door wethouder Nathan Stukker en directeur VanWonen Alfred Bolks

Wethouder Stukker is blij met het initiatief van VanWonen. "Met het project Sporenveld is onze mooie gezinswijk Zuidbroek weer 25 betaalbare woningen rijker. Daarnaast dragen ze ook nog eens bij aan het duurzame karakter van de wijk. De woningen worden niet aangesloten op het gasnet, maar op het warmtenet van de wijk."

Ook directeur Alfred Bolks benadrukt het energieneutrale karakter van dit nieuwbouwproject. "De hele wijk wordt op termijn energieneutraal. Anders gezegd: de energie die de woningen en gebouwen verbruiken, wordt straks opgewekt door duurzame bronnen. Daarnaast kan de klant van de indeling tot de afwerking zelf bepalen hoe de woning eruit komt te zien. En bij Sporenveld gaan we nog een stap verder. In samenwerking met vtwonen zijn drie woonstijlen uitgewerkt."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Havana Orange
Eva van Beveren
06-18516549 of ebn@havanaorange.nl

Over VanWonen
VanWonen is dé nieuwe gebieds- en vastgoedontwikkelaar voor Noord en Oost Nederland en voortgekomen uit AM. VanWonen is met een planvoorraad van zo'n 6000 woningen één van de grootste projectontwikkelaars van Noord en Oost Nederland. Projecten zijn onder meer het Kraanbolwerk in Zwolle, het Ebbingekwartier in Groningen en de transformatie van het voormalige Seahorse complex in Hengelo. Het werkgebied strekt zich uit over het gehele noorden en oosten en omvat gemeenten als Groningen, Zwolle, Deventer, Hengelo, Enschede, Apeldoorn, Ede, Arnhem en Nijmegen.

Over nieuwbouwproject 'Sporenveld'
In juli 2017 zal worden gestart met de bouw van de 25 woningen. De woningen worden in een carré gebouwd en de auto kan worden geparkeerd op het binnenterrein. Prijzen variëren vanaf €170.000 t/m €260.000,- vrij op naam. Er wordt in dit project gebruik gemaakt van de woningconfigurator, het vtwonen- pakket, vele indelingsmogelijkheden en de woningen worden energieneutraal. 

https://www.woneninsporenveld.nl

Deel dit artikel: